Paprikás Zöldségkrém

Összetevők: padlizsán, pritaminpaprika (26%), sűrített paradicsom, sült vöröshagyma, finomított repceolaj, fejtett bab, módosított keményítő, étkezési só, cukor, őrölt feketebors, étkezési sav (tejsav), őrölt babérlevél

Grillezett kecskesajtos szendvics paprikakrémmel
2 szelet házikenyér
2 ek. Univer™ k’enni Jó® Paprikás Zöldségkrém
3-4 szelet kecskesajt
bébispenót

A házikenyeret még melegen felszeleteljük, vagy ha már nem egészen friss, száraz serpenyőben megpirítjuk. Gazdagon beborítjuk az Univer™ k’enni Jó® Paprikás Zöldségkrémmel. Eközben egy felforrósított grillserpenyőben pirosra sütjük a kecskesajt szeleteket. Ha már ínycsiklandóan finomra grilleztük, a serpenyőből a szendvicsalapra helyezzük a sajtot is, amit bébispenót levelekkel gazdagíthatunk.

Grillezett kecskesajtos szendvics paprikakrémmel
2 szelet házikenyér
2 ek. Univer™ k’enni Jó® Paprikás Zöldségkrém
2-4 szelet füstölt sajt
1 ek. újhagyma


Egy-egy szelet házikenyeret pirítsunk meg egy felforrósított serpenyőben. Pakoljuk meg bőségesen Univer™ k’enni Jó® Paprikás Zöldségkrémmel, majd borítsuk be a füstölt sajttal. Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint felkarikázott újhagymával, hogy igazán magyaros reggelivel indíthassuk a napot.

K'enni Jó zöldségkrémek - beltartalmi információk

 
  Majonézes padlizsán Majonézes brokkoli Paprikás zöldségkrém Erős paprikás zöldségkrém Babos zöldségkrém
"Mi tartalmaz?"          
E-vitamin forrás      
Rostforrás    
Likopint (6 mg/100 g)    
"Mit nem tartalmaz?"          
Tartósítószert
Színezéket
Glutént
Tejfehérjét    
Tojást    
"Kik fogyaszthatják?"          
Veganok    
Ovo-lakto vegetáriánusok
Gluténérzékenyek
           


Majonézes Padlizsánkrém

Majonézes Brokkolikrém

Erős Paprikás Zöldségkrém

Babos Zöldségkrém

Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Zrt., Minden jog fenntartva