
Univer Áfonyalekvár

300 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Összetevők: áfonya (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Összetevők: áfonya (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Univer Birsalmalekvár almakockákkal

300 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Összetevők: birsalmavelő (45 %), cukor, alma (15%), citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin
Összetevők: birsalmavelő (45 %), cukor, alma (15%), citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Univer Bodzalekvár

300 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Összetevők: bodza (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Összetevők: bodza (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Kapcsolódó receptek:
Zabos almáslepény
Univer Csipkebogyólekvár

300 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Összetevők: csipkebogyóvelő (60%), cukor, citromlé sűrítmény zselésítő anyag: pektin
Összetevők: csipkebogyóvelő (60%), cukor, citromlé sűrítmény zselésítő anyag: pektin
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Kapcsolódó receptek:
Csipkebogyóparfé
Univer Erdei gyümölcslekvár

300 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Összetevők: erdei gyümölcsök 60% (málna 25 %, bodza velőből 20%, piros ribizli velőből 15%), cukor, citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin.
Összetevők: erdei gyümölcsök 60% (málna 25 %, bodza velőből 20%, piros ribizli velőből 15%), cukor, citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin.
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Univer Málnalekvár

300 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Összetevők: málna (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Összetevők: málna (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Univer Meggylekvár

300 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Összetevők: meggy (60%), cukor, citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin
Összetevők: meggy (60%), cukor, citromlé sűrítmény, zselésítő anyag: pektin
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Kapcsolódó receptek:
Morvai kalácsok
Univer Sárgabaracklekvár

300 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Összetevők: sárgabarack (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Összetevők: sárgabarack (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Univer Szamócalekvár

300 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Összetevők: szamóca (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Összetevők: szamóca (60 %), cukor, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Univer Szamóca, áfonya, bodza, piros-ribizli lekvár - csökkentett energia- és cukortartalmú

280 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait. A csökkentett energia- és cukortartalmú lekvárok energia és szénhidráttartalma legalább 50 %-kal alacsonyabb más szokásos lekvárhoz képest. Hozzáadott glükózt és szacharózt ezen termékek nem tartalmaznak.
Összetevők: víz, fruktóz, szamóca (14%), áfonya (7%), bodza (7%), piros ribizli (7%), zselésítő anyag: pektin, étkezési sav: citromsav, édesítőszer: szteviol glikozidok
Összetevők: víz, fruktóz, szamóca (14%), áfonya (7%), bodza (7%), piros ribizli (7%), zselésítő anyag: pektin, étkezési sav: citromsav, édesítőszer: szteviol glikozidok
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Univer Meggylekvár - csökkentett energia- és cukortartalmú

280 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait. A csökkentett energia- és cukortartalmú lekvárok energia és szénhidráttartalma legalább 50 %-kal alacsonyabb más szokásos lekvárhoz képest. Hozzáadott glükózt és szacharózt ezen termékek nem tartalmaznak.
Összetevők: víz, 35% meggy, fruktóz, zselésítő anyag: pektin, étkezési sav: citromsav, édesítőszer: szteviol glikozidok
Összetevők: víz, 35% meggy, fruktóz, zselésítő anyag: pektin, étkezési sav: citromsav, édesítőszer: szteviol glikozidok
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Univer Sárgabaracklekvár - csökkentett energia- és cukortartalmú

280 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait. A csökkentett energia- és cukortartalmú lekvárok energia és szénhidráttartalma legalább 50 %-kal alacsonyabb más szokásos lekvárhoz képest. Hozzáadott glükózt és szacharózt ezen termékek nem tartalmaznak.
Összetevők: víz, 35% sárgabarack, fruktóz, zselésítő anyag: pektin, étkezési sav: citromsav, édesítőszer: szteviol glikozidok
Összetevők: víz, 35% sárgabarack, fruktóz, zselésítő anyag: pektin, étkezési sav: citromsav, édesítőszer: szteviol glikozidok
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X
Univer Őszibaracklekvár - csökkentett energia- és cukortartalmú

280 g üveg
Az Univer lekvárok kvalitásának titka a gyümölcs alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait. A csökkentett energia- és cukortartalmú lekvárok energia és szénhidráttartalma legalább 50 %-kal alacsonyabb más szokásos lekvárhoz képest. Hozzáadott glükózt és szacharózt ezen termékek nem tartalmaznak.
Összetevők: víz, 35% őszibarack, fruktóz, zselésítő anyag: pektin, étkezési sav: citromsav, édesítőszer: szteviol glikozidok.
Összetevők: víz, 35% őszibarack, fruktóz, zselésítő anyag: pektin, étkezési sav: citromsav, édesítőszer: szteviol glikozidok.
Allergén összetevők | Jelen van a termékben? |
Puhatestűek és puhatestű-alapú termékek | NEM |
Szezámmag és abból készült termékek | NEM |
Diófélék és abból készült termékek | NEM |
Földimogyoró és abból készült termékek | NEM |
Rákfélék és azokból készült termékek | NEM |
Csillagfürt és csillagfürt alapú termékek | NEM |
Mustár és abból készült termékek | NEM |
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | NEM |
Halak és azokból készült termékek | NEM |
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza, vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | NEM |
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben | NEM |
Zeller és abból készült termékek | NEM |
Szójabab és abból készült termékek | NEM |
Tojás és abból készült termékek | NEM |
X