Főoldal / Receptek / Saláták / Tojásos, paradicsomos szarvacskasaláta

Tojásos, paradicsomos szarvacskasaláta

Hozzávalók 4 főre:
30 dkg szarvacskatészta,
só,
3 főtt tojás,
2 alma,
3-4 csemegeuborka,
3 kemény paradicsom,
3-4 virsli,
8 evőkanál Univer majonéz,
3 evőkanál főzőtejszín,
egy-egy csipet reszelt szerecsendió,
pirospaprika és só,
1 evőkanál Worcester-mártás

Elkészítés:

A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, lecsöpögtetjük. A főtt tojásokat, a kicsumázott almákat, az uborkákat meg a paradicsomokat egycentis kockákra, a virsliket karikákra vágjuk.

A majonézt a tejszínnel hígítjuk, a szerecsendióval meg a pirospaprikával fűszerezzük, kissé megsózzuk. A Worcesterrel ízesítjük, és a tésztát meg az összevágott hozzávalókat beleforgatjuk.

Univer jó tanács:
A salátát 1 kiskanál csemege Piros Arannyal vagy Édes Annával is ízesíthetjük.

Elkészítési idő: 40 perc
Egy adag: 704 kcal
Könnyű elkészíteni.




Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/