Főoldal / Receptek / Saláták / Sonkás orsósaláta

Sonkás orsósaláta

Hozzávalók 4 főre:
25 dkg orsótészta,
só,
20 dkg vékonyan fölszeletelt gépsonka,
2 alma,
3-4 csemegeuborka,
10 dkg paprikával töltött olajbogyó,
5 evőkanál Univer majonéz,
4 evőkanál tejföl,
1-2 kiskanál nem túl sós szójamártás,
néhány csepp citromlé,
fél csokor petrezselyem,
1 mokkáskanál őrölt fekete bors

Elkészítés:

A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük, lecsöpögtetjük. A sonkát, a kicsumázott almát és az uborkát vékony csíkokra vágjuk, az olajbogyót fölszeleteljük.

A majonézt a tejföllel meg a szójamártással összekeverjük, a citromlevet belecsöpögtetjük, a fölaprított petrezselyemmel és a fekete borssal fűszerezzük. Végül az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Egy adag: 610 kcal
Könnyű elkészíteni.




Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/