Főoldal / Receptek / Saláták / Majonézes makarónisaláta

Majonézes makarónisaláta

Hozzávalók 4 főre:
30 dkg makaróni,
só,
20 dkg vékonyan fölszeletelt gépsonka,
3-4 csemegeuborka,
1 húsos, piros színű paprika,
1 csokor petrezselyem,
6 evőkanál Univer majonéz,
4 evőkanál tejföl,
1 evőkanál Univer ketchup,
1 mokkáskanál őrölt fekete bors

Elkészítés:

A tésztát 5-6 centis darabokra tördeljük, és enyhén sós vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük.

A sonkát, az uborkát és a kicsumázott paprikát vékony csíkokra, a petrezselymet finomra vágjuk.

A majonézt a tejföllel és a ketchuppal összekeverjük, megborsozzuk, utánasózzuk, az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk.

Univer jó tanács:
A salátát vékony csíkokra vágott sajttal vagy főtt tojással, illetve konzervkukoricával is gazdagíthatjuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Egy adag: 615 kcal
Könnyű elkészíteni.




Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/