Főoldal / Receptek / Saláták / Majonézes céklasaláta (svéd)

Majonézes céklasaláta (svéd)

Hozzávalók 2 főre:
30 dkg megfőzött, meghámozott cékla,
1 kisebb savanykás alma,
3/4 dl sűrű főzőtejszín,
3/4 dl Univer majonéz,
1-2 kiskanál frissen reszelt torma vagy Univer csemege reszelt torma,
só,
őrölt fehér bors,
1-2 mokkáskanál porcukor

Elkészítés:

A puha céklát 1 centis kockákra vágjuk. Az almát meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
A tejszínnel, a majonézzel, a tormával összekeverjük, kissé megsózzuk, megborsozzuk, a cukorral ízesítjük.

A céklát belekeverjük, majd le-takarva legalább egy éjszakára betesszük a hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek.

Elkészítési idő: 10 perc + a cékla főzése + érlelés
Egy adag: 355 kcal
Könnyű elkészíteni.




Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/