Főoldal / Receptek / Levesek / Gombaleves

Gombaleves

Hozzávalók:

20 dkg gomba
15 dkg vegyes zöldség
1 evőkanál étolaj
4 dkg liszt
1 dl tejföl
1 kis fej vöröshagyma
1 evőkanál Univer Magyaros Fűszerkeverék
törött bors

Elkészítés:

Felhevített olajban az apróra vágott hagymát megpirítjuk. Hozzátesszük a megtisztított, megmosott, szeletekre vágott gombát, és tovább pirítjuk. Közben sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, valamint egy evőkanál Univer Magyaros Fűszerkeverékkel. Ezután felengedjük, és hozzáadjuk a vegyes zöldséget. A visszamaradt zsírban a liszttel rózsaszínű rántást készítünk, és berántjuk vele a levest. Hozzáadjuk a tejfölt, elkeverjük, és jól kiforraljuk.
 
Elkészítési idő: 35 perc
Egy adag: 880 kJ/210 kcal



Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/