Lencsekrém

Bazsó Rita – marketing vezető receptje

Hozzávalók:

10 dkg lencse
1 szál répa
5 dkg vaj
1 Erőleveskocka
babérlevél
1 evőkanál Univer Mustár
1 teáskanál Univer Vöröshagymakrém
1 teáskanál Univer Gulyáskrém (csípős)

Elkészítés:

A lencse előző napi beáztatása szükséges, hideg vízben. Másnap erőleves kockában babérlevéllel puhára kell főzni a lencsét és a répát. Leszűrés után, a babérlevél kivétele után, melegen kell hozzáadni a vajat. Miután kihűlt, adhatjuk hozzá az Univer mustárt, vöröshagymakrémet, gulyáskrémet és turmixolhatjuk össze.




Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/