Körözött

Csertőné Sági Xénia – értékesítési elemző receptje

Hozzávalók:

-25 dkg túró
1 kispohár tejföl
2 teáskanál Univer vöröshagymakrém
2 teáskanál Piros Arany
1 teáskanál Univer fokhagymakrém
2 teáskanál Édes Anna őrölt fűszer paprika
ízesítésnek egy kevés magyaros fűszerkeverék
ízesítésnek egy kevés őrölt köménymag
serpenyőben egy pici olaj

Elkészítés:

A serpenyőben egy pici olajon átforgatjuk az Univer vöröshagymakrémet, majd beletesszük az Édes Anna őrölt fűszer paprikát. Miután levettük a tűzről hozzáadjuk a Piros Aranyat és a magyaros fűszerkeveréket is. Egy tálban kikeverjük a túrót tejföllel, beletesszük az Univer fokhagymakrémet és az őrölt köménymagot, majd a serpenyőben elkészített paprikás keveréket is hozzáadjuk, mindent alaposan összekeverünk. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

 




Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2018 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/