Főoldal / Receptek / Kollégáink receptjei / Csicseriborsó krém

Csicseriborsó krém

Csertőné Sági Xénia – értékesítési elemző receptje

Hozzávalók:

1 konzervdoboz csicseriborsó
2 teáskanál Univer vöröshagymakrém
1 evőkanál Univer majonéz
ízlés szerint egy pici bors

Elkészítés:

A konzerv csicseriborsót lecsöpögtetjük (én le is mostam róla a sós levet). A serpenyőben egy kis vajon átforgatjuk az Univer vöröshagymakrémet, majd beletesszük a csicseriborsót. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a csicseriborsót. Addig főzzük, míg a víz elfő a csicseriborsóról. A kihűlt borsót robotgéppel pépesítjük, de villával is összetörhetjük. Hozzákeverjük a majonézt, borssal ízesítjük. 1 éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.




Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2018 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/