Főoldal / Receptek / Kollégáink receptjei / Céklás szendvicskrém

Céklás szendvicskrém

Várbogyainé Hupcsik Anett – ár kontroller receptje

Hozzávalók:

15 dkg vajkrém (natúr)
3 nagyobb darab cékla (nyers, szeletelve)
60g Univer Vöröshagymakrém
Univer Majonéz ízlés szerint
só, bors, őrölt fűszerkömény ízlés szerint

Elkészítés

A nyers céklát lereszeljük, hozzáadjuk a Vöröshagymakrémet, sót, borsot, köményt, és végül a natúr vajkrémet.
Jól kikeverjük, és kész.




Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2018 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/