Főoldal / Receptek / Főételek / Rozmaringos párolt marhaszeletek

Rozmaringos párolt marhaszeletek

Hozzávalók:
 
60 dkg marhacomb
180 g Univer Extra fűszeres majonéz
2 db marhahúsleves kocka
friss rozmaring
1 dl olaj
só,
őrölt fehérbors
0,5 dl száraz fehérbor
 
Elkészítés:
 
A megmosott és lecsepegtetett marhahús minden oldalát meghintjük sóval, őrölt fehér borssal. Előhevített olajon pirosra pirítjuk, majd húslevessel felöntve, lassú tűzön, lefedve puhára pároljuk. Ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. Közben az  Extra fűszeres majonézt elkeverjük kevés száraz fehérborral, és vágott rozmaring levéllel ízesítjük. Tálaláskor bevonjuk vele a húst. Főtt, vajas metélttel és sült burgonyával körítjük.



Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/