
Majonézes, kaviáros pirítós
Hozzávalók (2 főre):
4 vékony szelet kenyér
2 evők. Univer Majonéz
2 evők. Univer Majonéz
fél doboz (5 dkg) jóféle kaviár (például valódi lazackaviár)
fél citrom
Elkészítés:
Közvetlenül a tálalás előtt a kenyérszeletekből, miután héjukat levágtuk, pirítóst készítünk. Forrón tányérra rakjuk, az Univer Majonézzel megkenjük.
A kaviárt egyenletesen ráhalmozzuk, pár csepp citromlével meglocsoljuk. Szokás fölaprított vörös- vagy lilahagymával is megszórni, de ezen az estén ez talán szentségtörés. Nem úgy, mint a hozzá tartozó jéghideg vodka.
A kaviárt egyenletesen ráhalmozzuk, pár csepp citromlével meglocsoljuk. Szokás fölaprított vörös- vagy lilahagymával is megszórni, de ezen az estén ez talán szentségtörés. Nem úgy, mint a hozzá tartozó jéghideg vodka.
Elkészítési idő: 10 perc
Egy adag: 151 kcal
Egy adag: 151 kcal