Főoldal / Receptek / Előételek / Majonézes, kaviáros pirítós

Majonézes, kaviáros pirítós

Hozzávalók (2 főre):

4 vékony szelet kenyér
2 evők. Univer majonéz
fél doboz (5 dkg) jóféle kaviár (például valódi lazackaviár)
fél citrom

Elkészítés:

Közvetlenül a tálalás előtt a kenyérszeletekből, miután héjukat levágtuk, pirítóst készítünk. Forrón tányérra rakjuk, a majonézzel megkenjük.
A kaviárt egyenletesen ráhalmozzuk, pár csepp citromlével meglocsoljuk. Szokás fölaprított vörös- vagy lilahagymával is megszórni, de ezen az estén ez talán szentségtörés. Nem úgy, mint a hozzá tartozó jéghideg vodka.
 
Elkészítési idő: 10 perc
Egy adag: 151 kcal



Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/