Főoldal / Receptek / Előételek / Balti tojássaláta

Balti tojássaláta

Hozzávalók ( 4 főre):

6 főtt tojás
10 dkg füstölt lazac
10 dkg főtt, tisztított, apró húsú rák (fagyasztott vagy konzerv is lehet)
20 dkg zöldborsó
2 dl natúr joghurt
4 evők. Univer majonéz
2 dundi újhagyma
csipet porcukor
negyed citrom leve
só, őrölt fekete bors
fél fej vöröshagyma

Elkészítés:

A főtt tojást meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és a kisujjnyi széles csíkokra metélt lazaccal csinosan tálra rakjuk. A jól lecsöpögtetett rákot és zöldborsót köré szórjuk.
A joghurtot a majonézzel simára keverjük, a fölaprított újhagymával, a cukorral és a citromlével ízesítjük, kissé megsózzuk, megborsozzuk. Végül a tálon lévőkre locsoljuk.
A hagymát megtisztítjuk, félkarikákra vágjuk, szétszedegetjük és a salátát ezzel díszítjük.
 
Elkészítési idő: 20 perc
Egy adag: 392 kcal



Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/