Főoldal / Aktuális / Nyereményjáték / Pályázz és nyerj egy háromnapos erdélyi iskolai kirándulást!

Pályázz és nyerj egy háromnapos erdélyi iskolai kirándulást!

2019.05.31

GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK!

Az Univer24 Kolozsvár Videópályázat Pályázati Kiírása alapján 2019. május 31., 12:00 órakor megtörtént a videópályázat végeredményének megállapítása. Pontosan a Kossuth Rádió delet jelző hangjelzésére a beérkezett 4 pályamű esetében egyszerre rögzítettük "Print Screen-el" a beérkezett szavazatokat ("Like=Tetszik" és "Szív=Imádom" összege).

EREDMÉNYHIRDETÉS:

A videópályázatra beérkezett 4 db pályamű nemes versenyében a következő eredmények születtek:

Nagy iskola kategóriában:

1. Kecskeméti Református Általános Iskola - 377 szavazat.

Kis iskola kategóriában:

1. Szentkirályi Általános Iskola - 1139 szavazat.

2. Kossuth Lajos Általános Iskola, Ballószög - 769 szavazat.

3. Dunavecsei Református Kollégium - 231 szavazat.

A fentiek eredményeként 2019. őszén a Kecskeméti Református Általános Iskola és a Szentkirályi Általános Iskola 24-24 fős csapata utazhat az Univer24 Kolozsvár rendezvényre az Univer Product Zrt. vendégeként a Videópályázat Pályázati Kiírásában megfogalmazott feltételekkel.

A győzteseknek gratulálunk, minden pályázónak köszönjük a lelkes részvételt!

FONTOS INFORMÁCIÓ, LEHETSÉGES IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Egy a mai napon érkezett információ szerint az Univer24 Kolozsvár rendezvény októberi időpontja megváltozhat. A szervezők nagy erővel dolgoznak az alternatív időpont véglegesítésén. Erről az új (természetesen szintén 2019. őszi, és péntektől vasárnapig tartó napokat felölelő) időpontról a közeljövőben, még a nyári szünet megkezdése előtt tájékoztatjuk az érintett iskolákat. Köszönjük szíves megértésüket.

* * *

Pályázz és nyerj egy háromnapos erdélyi iskolai kirándulást! 
Vegyél részt a kolozsvári Univer24-en Hosszú Katinkával!

Univer24 Kolozsvár, VIDEÓPÁLYÁZAT - Pályázati kiírás

Az Univer Product Zrt. (Kiíró) támogatásával idén ősszel már KOLOZSVÁRON is megrendezik az Univer24 – Az úszás ünnepe rendezvényt. A 2019. október 12-13-án tartandó eseményen a 2019-es kecskeméti Univer24-en jelen lévő 26 iskola közül kettőnek (egy kis iskolának és egy nagy iskolának) 24-24 fős csapatát is vendégül látja az Univer Product Zrt.
A Kiíró egy háromnapos – 2019. október 11., péntektől 2019. október 13., vasárnapig tartó – 24 + 24 = 48 fős iskolai kirándulás utazási, szállás- és étkezési költségeit biztosítja. Az utazás során a pályázaton nyertes iskolák csapatai egy kolozsvári városnézésen és iskolai úszó csapatokként az Univer24 – Az úszás ünnepe rendezvényen is részt vehetnek.
Azt, hogy melyik két iskola csapata mehet Kolozsvárra, a jelen Pályázati kiírásban részletezett videókészítő pályázat dönti el, amelyen egy az úszást népszerűsítő videóval indulhatnak a 2019-es kecskeméti Univer24-en szerepelt oktatási intézmények.

 

Az Univer Product Zrt. videópályázatot ír ki iskolák részére, melynek LÉPÉSEIT, részletes szabályait a Kiíró a következőkben határozza meg:

1. LÉPÉS: Győződj meg arról, hogy iskolád pályázhat-e a videópályázaton!
2. LÉPÉS: Készíts egy úszást népszerűsítő videót!
3. LÉPÉS: Gyűjtsd a szavazatokat! („Lájk=Tetszik” és „Szív=Imádom” használatával.)
4. LÉPÉS: Irány Kolozsvár!

1. LÉPÉS: Győződj meg arról, hogy iskolád pályázhat-e a videópályázaton!

A videókészítő pályázatban a 2019. március 9-10-én megrendezett kecskeméti Univer24 rendezvényen részt vett iskolák indulhatnak. 8 kis – 200 tanuló vagy az alatti létszámú – és 18 nagy – 200 tanuló feletti létszámú – iskola regisztrált és vett részt a kecskeméti Univer24 rendezvényen, melyeket a Kiíró az 1. sz. táblázatban részletez. A videókészítési pályázat Kiírója a pályázat teljes időtartama alatt az 1. sz. táblázatban feltüntetett méretkategóriákat veszi figyelembe, azokat megváltoztatni a közben az iskola létszámában bekövetkezett változás ellenére sem lehetséges.

KIS ISKOLÁK

  Iskola Iskola kategória
1 Dunavecsei Református Kollégium KIS ISKOLA
2 Ménteleki Általános Iskola KIS ISKOLA
3 Feketeerdői Általános Iskola Helvécia KIS ISKOLA
4 Kossuth Lajos Általános Iskola Ballószög KIS ISKOLA
5 Szentkirályi Általános Iskola KIS ISKOLA
6 Kertvárosi Általános Iskola KIS ISKOLA
7 Kadafalvi Általános Iskola KIS ISKOLA
8 Mihály Kertje Waldorf Iskola KIS ISKOLA

 

NAGY ISKOLÁK

  Iskola Iskola kategória
1 Kecskeméti Református Általános Iskola NAGY ISKOLA
2 Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola NAGY ISKOLA
3 Magyar Ilona Általános Iskola NAGY ISKOLA
4 Kecskeméti Bányai Júlia Gimnázium NAGY ISKOLA
5 Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola NAGY ISKOLA
6 II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola NAGY ISKOLA
7 Szent Imre Katolikus Általános Iskola NAGY ISKOLA
8 Arany János Általános Iskola NAGY ISKOLA
9 Kada Elek Közgazdasági Szakgimnázium NAGY ISKOLA
10 Kerekegyházi Móra Ferenc Általános Iskola NAGY ISKOLA
11 Katedra Iskola NAGY ISKOLA
12 Gáspár András Iskola NAGY ISKOLA
13 Szent-Györgyi Albert Iskola NAGY ISKOLA
14 Kodály Zoltán Iskola NAGY ISKOLA
15 Kecskeméti Móra Ferenc Általános Iskola NAGY ISKOLA
16 Lakiteleki Eötvös Lóránd Általános Iskola NAGY ISKOLA
17 Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakgimnázium és Szakközépiskola NAGY ISKOLA
18 Lánchíd utcai Sport Általános Iskola NAGY ISKOLA

2. LÉPÉS: Készíts egy úszást népszerűsítő videót!

BEKÜLDÉSI IDŐTARTAM: 2019. április 5., péntek 12:00 óra – 2019. május 31., péntek 12:00 óra

A pályázó iskoláknak egy úszást népszerűsítő videót kell készíteniük az általuk szabadon választott műfajban (riport, híradó, talkshow, videoklip stb.).
Egy iskola egy videóval pályázhat. Amennyiben egy iskolából több pályázat érkezne, úgy a legkorábban beérkezett videó vesz részt a pályázatban.
A pályamű minimum 1 perces, maximum 3 perces lehet. A video file formátuma (kiterjesztése) .mov vagy .mp4 legyen; maximális mérete 500 MB.
Amennyiben a pályázó iskola úgy dönt, hogy a Kecskeméti Fürdőben is készít felvételeket a videóhoz (ez a helyszín természetesen nem kötelező, bármely más, akár nem vizes környezetet is választhat), akkor a Kecskeméti Fürdő jegypénztáránál kérjük jelezni, hogy a kolozsvári Univer24 videókészítő pályázathoz készít a csapat filmet.

A Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy közszeméremsértő, jóízlésbe ütköző, erőszakos jelenetet tartalmazó, mások személyiségi vagy szerzői jogait sértő pályázatot a pályázatból kizárja. AZ Univer Product Zrt. KÜLÖN FELHÍVJA A FIGYELMET a szerzői jogot sértő zenemű (pl. aláfestő zeneként) használatának ELKERÜLÉSÉRE! Ezen videók publikálásakor a Facebook némíthatja a videót, melyért a Kiírót semmilyen felelősség nem terheli.

A pályázó iskoláknak a pályamű videót a WeTransfer fileküldő alkalmazással (www.wetransfer.com) kell elküldeniük az Mutasd az e-mail címet! e-mail címre.
A pályaművel együtt, ugyanazon WeTransfer file küldéssel be kell küldeni a kitöltött Jelentkezési lapot, mely nélkül a pályázat nem érvényes. A Jelentkezési lap ide kattintva letölthető.
Ebben szerepel az iskola nevén túl a videókészítő pályázat kapcsolattartó tanárának neve, elérhetősége és aláírása, valamint a pályamű rövid címe is. Kérjük, hogy a kitöltött, kinyomtatott, lepecsételt és aláírt dokumentumot .pdf, vagy .jpg, vagy .tiff formátumban szkenneljétek vagy fotózzátok be és küldjétek a WeTransfer alkalmazással a pályázó videóval egy üzenetben.

FIGYELEM! A pályázatok beküldési időtartama (2. LÉPÉS) és a szavazatok gyűjtésének időtartama (3. LÉPÉS) EGYBEESIK. Tehát a pályázó iskola minél hamarabb küldi be a pályamű videót, annál több idő áll majd rendelkezésre a szavazatok gyűjtésére a Facebook-on. (Azért érdemes mérlegelni a közel két hónapos időtartamot is; annyira kapkodni sem kell a pályázattal, hogy annak a pályamű minősége lássa kárát.)

3. LÉPÉS: Gyűjtsd a szavazatokat! („Lájk=Tetszik” és „Szív=Imádom” használatával.)

SZAVAZATGYŰJTÉSI IDŐTARTAM: 2019. április 5., péntek 12:00 óra – 2019. május 31., péntek 12:00 óra
A beküldött videók a pályázati kiírásnak való megfelelés ellenőrzését követően a beküldés sorrendjében felkerülnek az Univer Product Zrt. Facebook oldalára (www.facebook.com/univerproduct), a VIDEÓK közé az UNIVER24 KOLOZSVÁR VIDEÓPÁLYÁZAT elnevezésű lejátszási listára. Itt folyamatosan elérhetőek lesznek a pályázat ideje alatt: www.facebook.com/pg/univerproduct/videos/?ref=page_internal, ami így is elérhető:

 

A pályázó iskolák videói az iskola tagintézmény nevével és a pályamű rövid címével lesznek beazonosíthatók a lejátszási listában. A Kiíró a pályázat megérkezéséről és a videó Facebookra feltöltéséről válasz e-mailben visszaigazolást küld. Amennyiben ilyen visszaigazolás nem érkezik, kérjük, hogy a jelen Pályázati kiírás végén található telefonszámon érdeklődjenek.

Az iskolák két kategóriában versenyeznek: kis – 200 tanuló vagy az alatti létszámú – és nagy – 200 tanuló feletti létszámú – iskola kategóriában (Lásd: 1. sz. táblázat). Az az egy kis iskola és egy nagy iskola nyer, amelynek a videója 2019. április 5., péntek 12:00 óra – 2019. május 31., péntek 12:00 óra között a legtöbb szavazatot kapja. Szavazatnak kizárólag a videóra adott „Lájk=Tetszik” és „Szív=Imádom” jelek számítanak: minden Like és minden Szív 1-1 szavazat; ezek összege adja a videóra leadott szavazatok számát. Más jelek – Vicces, Hűha, Szomorú, Dühítő – nem számítanak a leadott szavazatok számlálásakor.

A végeredményt az Univer Product Zrt. a Facebook oldalán és weboldalán (www.facebook.com/univerproduct és www.univer.hu) 2019. június 4., kedden hirdeti ki, és ezzel párhuzamosan hivatalosan is értesíti a nyertes iskolákat.

Szavazategyenlőség esetén az érintett iskolák képviselőinek jelenlétében kalapból történő húzás módszerével, sorsoláson dől el, hogy ki a pályázat győztese.

4. LÉPÉS: Irány Kolozsvár!

A KIRÁNDULÁS IDŐTARTAMA: 2019. október 11-13., péntek-vasárnap

A legtöbb szavazatot kapott kis – 200 tanuló vagy az alatti létszámú – iskola és nagy –  200 tanuló feletti létszámú – iskola háromnapos erdélyi kirándulást nyer 2019. október 11-13., péntek-vasárnap időtartamban.
A kiránduláson a nyertes iskolákból 24-24 fő vehet részt.
A résztvevők névsorát a nyertes iskola vezetése úgy határozza meg, hogy gondoskodik megfelelő létszámú kísérőtanár részvételéről is. A kísérőtanárok létszáma iskolánként beleértendő a 24 – 24 főbe.

A kiránduláson kiskorú személy csak írásbeli szülői engedéllyel vehet részt. Minden résztvevőnek rendelkeznie kell érvényes útiokmánnyal (személyi igazolvány, útlevél) és utasbiztosítással. A szükséges dokumentumok beszerzése és meglétének ellenőrzése a nyertes iskola felelőssége. Az utasbiztosítás csoportos beszerzésének lebonyolításában az Univer Product Zrt. kijelölt munkatársa kérés esetén segítséget nyújt.

A kiránduláson való részvétel feltétele a vízbiztos úszástudás, ugyanis a kiránduló iskolások részt vesznek az október 12-13-án tartandó kolozsvári Univer24 rendezvényen is.
A kirándulást az Univer Product Zrt. szervezi, és biztosítja annak utazási, szállás- és étkezési költségeit, beleértve egy kolozsvári városnézés költségeit is.
Minden más felmerülő költség (így például az utasbiztosítás, a közös étkezéseken felüli egyéni étel- és italköltség) a résztvevőket terheli, és nekik kell biztosítani a szükséges ruházatot és úszófelszerelést is.

A kirándulás részleteit az Univer Product Zrt. képviselője egyezteti a pályázatban megjelölt kapcsolattartó tanárral, illetve az iskola vezetőjével.

A pályázatról további információ: Avramucz Attila, vállalati kapcsolatok igazgató, Univer Product Zrt.,
telefon: +36 30 399 71 93, e-mail: Mutasd az e-mail címet!
A VIDEÓPÁLYÁZAT Jelentkezési lapja ide kattintva letölthető. A jelentkezési lap nélkül a pályázat nem érvényes.
A VIDEÓPÁLYÁZAT színes A3 méretű plakátja ide kattintva letölthető.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2019 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/