Főoldal / Aktuális / Nyereményjáték / Elindult az Univer falvédőtervező játék!

Elindult az Univer falvédőtervező játék!

2017.03.16

Mostantól a 420 gr Univer Majonéz flakonok csomagolásán múltidéző, de a mának is szóló rigmusokat talál, amelyek apró üzenetek lehetnek a család valamelyik tagjának. Keresse a falvédős csomagolást a boltokban és tervezzen ön is falvédőt!
Részletek: www.univer.hu/falvedom

A címkén található "falvédő", illetve annak szövege a 19-20. században nagyon elterjedt volt Magyarországon a kisebb háztartásokban. Ezt szeretné az Univer visszacsempészni a konyhákba, de már nem a klasszikus formában, hanem Magyarország kedvenc majonézének segítségével.

Játékszabályzat

A www.univer.hu/falvedom weboldalon a „FALVÉDŐ TERVEZŐ” gombra vagy  menüpontra kattintva elkészítheti saját falvédőjét, az előre megadott eszközkészlet (keretek, betűtípusok, és rajzok) segítségével. A falvédő elkészítésének lényege, hogy játékos kedvű felhasználónk régi kort idéző, humorosan megfogalmazott szövegeket alkosson.
Fontos követelmény, hogy a falvédő szövege tartalmazza az Univer szót, vagy egy szabadon választott Univer termék megnevezését (pl. Erős Pista, Univer Ketchup, stb.).

Az így elkészített falvédők amellett, hogy online és nyomtatott felületeken megjelennek, alkotóik egy zsűrizést követően értékes nyereményben részesülhetnek.

A játék lezárultát követően – 2017. október 1-től – a legjobb alkotások felkerülhetnek az Univer Majonéz 420g-os flakon címkéjére.
 

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2018 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/