Főoldal / Aktuális / Hírek / Útjára indult a Kék Óceán Projekt

Útjára indult a Kék Óceán Projekt

2019.07.02

Örömmel adunk hírt arról, hogy az Univer Product Zrt. elindította munkahelyi környezettudatossági programját, mely a keresztségben a Kék Óceán Projekt nevet kapta.

A Kék Óceán Projekt célja az, hogy elősegítsük a fenntartható, környezettudatos szemlélet kialakulását munkatársaink körében. Ezzel olyan munkahelyi fogyasztási és irodaszer-használati módokat ösztönözve, melyek nemcsak a munka során, hanem a magánéletben is hasznosak; egyben egy szebb jövő érdekében közös tettekre ösztönöznek.

A Projekt alapelvei:

  1. A munkahelyi fogyasztási és irodaszer-használatban a körforgásos, újra használható, szelektíven gyűjthető, komposztálható és biológiailag lebomló megoldások bevezetése.
  2. "A le nem gyártott csomagolóanyag a legjobb csomagolóanyag" elv követése.
  3. A Projekt fokozatos, folyamatos kiterjesztése.
  4. A fentieket úgy megtenni, hogy az eddig elért munkatársi kényelmi vívmányok ne csorbuljanak.

A Projekt jelmondata:

"Egyedül egy csepp, együtt egy egész óceán"

A Projekt első elemeivel lassan már minden munkatársunk találkozhatott, például a frissen felszerelt, környezetbarát módon használható vízautomaták formájában. A bevezetésre kerülő új Kék Óceán megoldások mellé a helyszínen is mellékelünk nyomtatott tájékoztatókat.

Köszönjük, hogy segítitek környezetvédelmi törekvéseinket!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2019 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/