Főoldal / Aktuális / Hírek / Univeresek a Hógolyó-futáson

Univeresek a Hógolyó-futáson

2016.12.05

A 2016. évi Domb-futás versenysorozat utolsó állomása volt a Hógolyó-futás december első szombat délelőttjén. Bár az időjárás csípős volt (a hőmérő még a rajt idején sem akart elmozdulni a 0-fokról), de a kellemes napsütés és szélcsend jobb hangulatot teremtett a résztvevők körében. Sajnos hiába volt meg a szükséges hőmérséklet, de csapadék hiányában Hógolyó nélkül maradtak az indulók.

Ez azonban nem zavarta az Univer dolgozóit! Sőt! Egy sportszerű fogadás eredményeként több, mint húszan tették meg az első óriáslépést az egészségük érdekében (a Domb-futás keretei között).

Először az ovisok vágtak neki a 300 méteres távnak. Meglepő volt, hogy most először a legkisebbek voltak a legtöbben! S mindannyian önállóan, szülői segítség nélkül teljesítették a versenyt.

Az iskolások egyszer kerülték meg a Dombot, bár volt olyan, akinek ez könnyűnek tűnt: ők már a rajt után a Dombra felfelé vették az irányt!

10 órakor indult a 3,5 km-s IUSTITIA-kör. Egy méret, többféle verseny: egy kört tettek meg a felső tagozatosok és a futással most ismerkedő - köztük sok-sok univeres dolgozóval! - Óriáslépést teljesítővel.

Két kört futottak, akik a verseny hivatalos  távján indultak. S végül, a leggyorsabbak 3 kört is választhattak; ennek abszolút díjazása külön zajlik a sorozattól.

A célba érkezést követően mindenki örömmel fogyasztotta a felhasznált kalóriák pótlására kapott csokit, isotoniás italt, müzli szeletet. A hideg ellen pedig a szervezők készítette meleg tea nyújtott védelmet.

A karácsonyi hangulatról az UNIVER mákos és diós bejglije gondoskodott. Ha már Univer és az egészségért/jó hangulatért kocogók: a szervezők bárhogy figyelték az indulókat, nem találtak köztük olyan személyt, aki csak a rajt előtt mosolygott! Ráadásul több "lépegető" gyorsabb volt mint néhány futó! Kezdetnek ez nem rossz...

Kapcsolódó képek

Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/