Főoldal / Aktuális / Hírek / Univer Tavaszi Nyílt Napok Hosszú Katinkával

Univer Tavaszi Nyílt Napok Hosszú Katinkával

2018.05.09

Az idén fennállásának 70. évfordulóját ünneplő, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő kecskeméti Univer Product Zrt. immár harmadik alkalommal rendezte meg népszerű rendezvényét, az Univer Tavaszi Nyílt Napokat. A hatalmas érdeklődés miatt mindkét napon a maximálisan lehetséges 900-900 fős nézősereg volt kíváncsi a hazánk kedvenc Majonézét, valamint az E-szám mentes Univer Ketchupot és Mustárt gyártó üzemre.

Az Univer Tavaszi Nyílt Napok szervezői célul tűzték ki, hogy az érdeklődők számára egy élményekkel teli gyárlátogatás keretében mutassák be, hogyan készül Kecskeméten Magyarország kedvenc majonéze, valamint az E-szám mentes Univer Ketchup, Mustár és más ételízesítők. A szervezők küldetése volt, hogy a látogatók számára lehetséges jövőbeli munkahelyként, valamint a 650 éves Kecskemét város hosszútávú partnereként is bemutassa az Univert.

Az idei rendezvény díszvendége Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó úszó volt, aki a rendezvény mindkét napjának délelőttjén maga is meglátogatta az üzemet, majd a látogatók fogadására berendezett rendezvénysátorban dedikált és köszöntötte rajongóit.

A Nyílt Napok a rendezvény internetes oldalán regisztrált látogatók számára ingyenes lehetőséget nyújtottak arra, hogy egy kellemes, vendéglátással és ajándékozással egybekötött másfél órás program keretében megismerjék az Univer Product gyártó tevékenységét, az Univer ÉletÍzesítők gyártástechnológiájának érdekes részleteit, az üzemben és raktárházban dolgozó kollégák munkáját, valamint a vállalat által hirdetett munkalehetőségeket. Betekintést nyerhettek továbbá az idén 650 éves Kecskemét város vonzó és változatos programkínálatába. A rendezvény a szakmaibelieknek éppúgy, mint családoknak, iskolai és óvodai csoportoknak sok érdekességet tartogatott.

Az Univert 1948-as alapítása óta hagyományai, elért eredményei és jövője is a hírös városhoz kötik. Az idén 650 éves Kecskemét immár 70 éve ad otthont Magyarország egyik kiemelkedő élelmiszeripari vállalkozásának, melynek működése számos szálon helyi elkötelezettséggel párosul. Ez azonban nem merül ki városunk szociális, sport, kulturális, művészeti életének és értékeinek támogatásában. A vállalat fontosnak érzi, hogy az évente megrendezésre kerülő Tavaszi Nyílt Napok rendezvény keretei között országosan minden érdeklődő számára lehetővé tegye gyártó tevékenységének megtekintését.

 

Forrás: Keol.hu

Kapcsolódó képek

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2019 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/