Főoldal / Aktuális / Hírek / Újdonságok az Univernél

Újdonságok az Univernél

2014.01.23

Cégünk a 2014-et két újdonság bevezetésével kezdte: ez évtől diabetikus lekvárok, valamint a 70 grammos tubusba töltött Erős Pista színesíti tovább a termékpalettát.

A Kecskeméti lekvárok kvalitásának titka a magyar gyümölcs, a hazai alapanyag minősége. Gyártásuknál mindig elsődleges cél az eredeti gyümölcsíz megőrzése, hiszen a lekvár maga a konzervált természet. A nyár ízeinek, aromáinak megőrzése arra az időre, amikor a természet szűken méri ajándékait.
Legújabb termékeink a diabetikus lekvárok, melyek az idei évben, két ízben kerültek kereskedelmi forgalomba:
  • Sárgabarack lekvár
  • Erdei vegyes gyümölcslekvár
Energia és szénhidrát tartalmuk legalább 50 %-kal alacsonyabb más szokásos lekvárhoz képest. Hozzáadott glükózt és szacharózt ezen termékek nem tartalmaznak.

Erős Pista: évtizedek óta az egyik legkedveltebb paprika készítmény. Különlegessége, hogy durvára darált paprikát tartalmaz, így a termék íze mellett annak esztétikai értéke is szerepet kap. Az Erős Pista kizárólag erős fűszerpaprikát tartalmaz.

A terméket 2011-ben, 2013-ben és 2013-ban is Superbrands díjjal jutalmazták. Legújabb kiszerelésünk a 70 grammos fém tubus, amely praktikus felhasználást biztosít a terméknek. Ezen felül gondoltunk az egy személyes háztartásokra is, ahol a terméket kisebb mennyiségben fogyasztják.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2019 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/