Főoldal / Aktuális / Hírek / Rangos állami kitüntetés

Rangos állami kitüntetés

2017.03.30

Gratulálunk és örömmel adunk hírt arról, hogy Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója a Magyarország gazdasági életében meghatározó jelentőségű, a hazai élelmiszeripar folyamatos fejlődését szolgáló vállalatvezetői munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója, nemzeti ünnepünk alkalmából 2017. március 13-án adta át a Nemzetgazdasági Minisztérium elismeréseit.

Az minisztériumi ünnepi eseményt követően, a mai napon – 2017. március 30-án - Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata elismerését fejezte ki azoknak a város életében kiemelkedő szerepet játszó szakembereknek, művészeknek, akik a közelmúltban, illetve nemzeti ünnepünk alkalmából rangos állami kitüntetésben részesültek. A kecskeméti Városházán Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere köszöntötte a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével díjazott Molitórisz Károly vezérigazgató urat.

Molitórisz Károly nagy megtiszteltetésként értékelte a rangos kitüntetést, emellett kiemelte, hogy a díjat kiváló csapatmunkával elért és az Univer minden munkatársát illető elismerésnek tekinti: „Szívből gratulálok minden kollégámnak, hiszen mindannyiunk áldozatos csapatmunkája tette lehetővé e kitüntetés elnyerését.”
 

Kapcsolódó képek

Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2018 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/