Főoldal / Aktuális / Hírek / Felhívás duális jellegű képzésre gazdálkodás –és ...

Felhívás duális jellegű képzésre gazdálkodás –és menedzsment és mérnökinformatikus szakos hallgatók számára

2019.05.31

Az Univer Product Zrt. leendő gazdálkodás –és menedzsment, valamint mérnökinformatikus szakos hallgatók jelentkezését várja.

Amennyiben továbbtanulásodat a 2019/2020-as tanévben a Neumann János Egyetem, Gazdaságtudományi Karának gazdálkodás –és menedzsment / Műszaki –és Informatikai Karának mérnökinformatikus alapszakokon tervezed, úgy az Univer Product Zrt. az Egyetemmel kötött együttműködés keretében a duális képzés folyamatos gyakorlati hátterét biztosítja számodra.

A duális jellegű képzés minden résztvevőnek előnyös!

  • A duális jellegű képzési forma bevezetésének elsődleges célja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeinek összehangolása.
  • Az országosan is újszerű képzésben a hallgatók amellett, hogy gyakorlatot szereznek szakmájukban, az elméleti tudásukat bővítik a szakmai gyakorlat során. A kialakított képzési rendszerben olyan versenyképes munkavállaló kerül ki az iskolapadból, aki azonnal- több hónapos vagy akár többéves továbbképzés és további anyagi ráfordítás nélkül is – képes belépni a munka világába.
  • A képzést a hagyományosnál lényegesebb hosszabb vállalati gyakorlat, valamint a szervezetek és a hallgatók közötti sokkal szorosabb kapcsolat jellemzi.

Változatos és intenzív tanterv:

  • A képzés 7 féléves.
  • Félévente 12-13 hét elméleti oktatást követően a munkahelyen szerzel gyakorlati ismereteket.
  • A képzéssel kapcsolatos részletes információk a Neumann János Egyetem honlapján elérhetők.

Jelentkezés menete:

A jelentkezéseket a Mutasd az e-mail címet! e-mail címen varjuk!

Jelentkezési határidő 2019. június 31.

A tárgyban kérjük feltüntetni: Duális jelentkezés- Gazdálkodás –és menedzsment szak, illetve Duális jelentkezés- Mérnökinformatikus

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

  • rövid magyar nyelvű önéletrajz és motivációs levél

A kiválasztott jelentkezőket személyes beszélgetésre hívjuk, ahol gyakorlati jártasságukat, szakmai érdeklődésüket, szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel.

Sok sikert kívánunk a felvételihez, várjuk a jelentkezéseket!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Felhasználási feltételek ©2019 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/