Főoldal / Aktuális / Hírek / Évértékelés Hosszú Katinkával

Évértékelés Hosszú Katinkával

2016.12.27

Üzleti partnereivel tartott kerekasztal-beszélgetést és évértékelést napjaink legjobb úszója, egyben egyik legnagyobb hatású magyar sportolója, Hosszú Katinka. Talán nehezen hihető, de a gazdasági törvényszerűségek tökéletesen értelmezhetőek voltak sportos szemüvegen át is, illetve fordítva, kiderült, hogy az úszómedencében és mentén történtek komoly üzleti vonatkozással is bírnak.
Partnertalálkozó címmel hirdetett sajtóeseményt a Hosszú–Tusup házas¬pár fémjelezte Iron Corporation, s bizton állíthatjuk, Hosszú Katinka cégvezetői minőségében is tökéletes partnerként működött két vezérigazgató „társa”, Molitórisz Károly (Univer) és Lévai Bálint (Biotech USA) mellett. Nyilván mi főképp az úszóvállalkozás titkaira voltunk kíváncsiak, ahonnan idén nem kevesebb, mint 172 arany-, 35 ezüst- és 17 bronzérem került ki a kisebb-nagyobb versenyekről.
„Hosszú és kemény év volt, olimpiával, Európa-bajnoksággal, világkupa-sorozattal és rövidpályás világbajnoksággal, de nagyon sikeres is egyben, ezt azért az úszásban könnyű mérni” – mondta a 27 éves klasszis, akinek minden idei érmét – köztük a három riói aranyat is – bemutatták. „Többször is kérdezték tőlem, hogy jövőre hogyan tudnám ezt felülmúlni, de az, hogy itthon lesz a világbajnokság, külön motivációt ad, s az itteni győzelem sokkal többet jelent majd, mint bárhol máshol nyerni” – tette hozzá a háromszoros olimpiai bajnok.

Forrás: http://magyaridok.hu/sport/brandet-es-rendet-1270198/
 

Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2015 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/