Főoldal / Aktuális / Hírek / Eredeti XX. századi falvédő szövegek az Univer Majonézen

Eredeti XX. századi falvédő szövegek az Univer Majonézen

2017.04.05

Az Univer a majonéz címkéken megjelenő idézeteket valós, a XX. század során keletkezett falvédő szövegekből merítette internetes kutatással. Az Univer szándéka az idézetekkel egy klasszikus kor felidézése volt. A mai fogyasztókban olyan gyermekkori érzéseket, élményeket szeretnénk feleleveníteni, melyekkel nagymamáink konyhájában vidéken és városokban egyaránt találkozhattak.

A termékeken megjelenő népi falvédő idézetek mellett fogyasztóinkat egy játékra hívjuk, melyben maguk is tréfás, hangulatos falvédő szövegeket alkothatnak.

Sajnálattal értesültünk arról, hogy az eredeti, valódi falvédőkről vett évszázados szövegeket fogyasztóink egy része félreértette. Az Univer egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül a nemek közötti egyenjogúság értékeit képviseli. A sajtóban a közelmúltban megjelent írásokra érkezett kommentek kapcsán észleltük, hogy a valós múltunkat visszaidéző, a legendáinkhoz, népmeséinkhez, dalainkhoz hasonlóan nem ritkán humoros, ironikus hangvételű falvédőkbe a döntő többség nem akar többet belemagyarázni, mint amik valójában: emlékek a XX. századból.

Cégünk az Univer termékek hűséges vásárlóit arra bíztatja, hogy továbbra is bizalommal válasszák magas minőségű, magyar termékeinket. 

Képünkön egy példát mutatunk be az Univer Majonézen idézett eredeti falvédőkre.

Kép forrása: http://lajk.startlap.hu/2016/02/09/megnyilt-a-legnagyobb-magyar-falvedokiallitas/

Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási feltételek ©2018 Univer Product Zrt., Minden jog fenntartva
Az Európai Bizottságnak az 524/2013/EU Rendelet által létrehozott online vitarendezési platformjának (ODR) elérhetősége:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/