Játékszabályzat

A www.univer.hu/falvedom weboldalon a „FALVÉDŐ TERVEZŐ” gombra vagy  menüpontra kattintva elkészítheted saját falvédődet, az előre megadott eszközkészlet (keretek, betűtípusok, és rajzok) segítségével. A falvédő elkészítésének lényege, hogy játékos kedvű felhasználónk régi kort idéző, humorosan megfogalmazott szövegeket alkosson.

Fontos követelmény, hogy a falvédő szövege tartalmazza az Univer szót, vagy egy szabadon választott Univer termék megnevezését (pl. Erős Pista, Univer Ketchup, stb.). Segítségül felkeresheted a www.univer.hu oldalt.

Az így elkészített falvédők amellett, hogy online és nyomtatott felületeken megjelennek, alkotóik egy zsűrizést követően értékes nyereményben részesülhetnek.

A játék lezárultát követően – 2017. október 1-től – a legjobb alkotások felkerülhetnek az Univer Majonéz 420g-os flakon címkéjére.

A részletes Játékszabályzatot innen töltheted le.

 

ÚJ Majonéz termékcsomagolás

ÚJ Majonéz termékcsomagolás

A címkén található "falvédő", illetve annak szövege a 19-20. században nagyon elterjedt volt Magyarországon a kisebb háztartásokban. Ezt szeretné az Univer visszacsempészni a konyhákba, de már nem a klasszikus formában, hanem Magyarország kedvenc majonézének segítségével.
Tovább